Neuspiercing zetten is een leuke en spannende ervaring, maar het is wel belangrijk om goed voorbereid te zijn. Hieronder vind je 5 tips die je kunnen helpen bij het neuspiercing zetten:

1. Het is belangrijk om een betrouwbare en ervaren piercer te kiezen. Zorg ervoor dat je iemand vindt die gediplomeerd is en in een schoon en hygiƫnisch piercingstudio werkt.

2. Het is ook belangrijk om te weten welke soort neuspiercing je wilt. Er zijn twee hoofdsoorten neuspiercings: de septum piercing en de nostril piercing. De septum piercing wordt gezet in het kleine stukje kraakbeen tussen je neusgaten, terwijl de nostril piercing in het midden van je neus gaat.

3. Zorg ervoor dat je een hygiƫnische en schone werkomgeving hebt. Dit betekent dat je een schone piercingsstudio moet kiezen en ervoor moet zorgen dat je handen en gezicht schoon zijn voordat je de piercing gaat zetten.

4. Het is belangrijk om te ontspannen tijdens het neuspiercing zetten. Probeer zo rustig mogelijk te blijven en adem diep in en uit tijdens het proces.

5. Zorg ervoor dat je de juiste aftercare volgt na het zetten van de piercing. Je moet de piercing twee keer per dag schoonmaken met een zoutoplossing en ervoor zorgen dat je niet aan de piercing gaat krabben of wrijven. Als je je houdt aan deze aftercare instructies, dan zal je piercing snel en makkelijk genezen.

Een neuspiercing zetten kan bij vele tattoo shops, een voorbeeld hiervan is Tattoo Bob in Rotterdam!

Leave a Reply

Your email address will not be published.