Op zoek naar de minst pijnlijke plek voor een tattoo? Eerder lieten we jullie al weten wat de pijnlijkste plekken voor een tattoo zijn. Maar om helemaal goed voorbereid te zijn, is het natuurlijk óók belangrijk om te weten wat de minst pijnlijke plekken voor een tattoo zijn, zo legde ook All Womans Talk uit. Mocht je nog niet zeker weten waar jij graag een tattoo wil laten zetten, dan zou dit je kunnen helpen een keuze te maken. Al moeten we er wel bijzeggen: de pijn is uiteindelijk maar tijdelijk. Laat het dus geen doorslaggevende factor voor je keuze zijn! Dít zijn de zes minst pijnlijke plekken voor een tattoo.

De pijn die je voelt bij het zetten van een tattoo kan in verschillende pijnniveaus vallen. Het hangt natuurlijk af van de tatoeëerder en hoe voorzichtig – of juist niet – hij of zij werkt. Het hangt er ook vanaf hoe lang het duurt om je tattoo te zetten. Je kan de zachte pijn gemakkelijk een paar minuten dragen, maar na een paar uur is het een ander verhaal. Iedereen heeft een andere pijntolerantie, net als dat sommige mensen heel goed tegen kietelen kunnen en anderen juist helemaal niet. Een tattoo doet op sommige delen van je lichaam meer pijn, terwijl andere delen zelfs voor een tattoo leek goed te doen zijn.

De klassieke tattoo op de bovenarm lijkt het minst pijnlijk te zijn. Je bovenarm heeft voldoende weefsel en een sterke huid, waardoor dit de beste plek is om een tattoo te nemen met maar een beetje pijn. De voorarm en de kuit volgen hierop. Deze gebieden zijn ook goed te doen en zijn uitstekende plekken voor leken die willen ontdekken hoe ze met pijn omgaan.

En nu gaan we kijken waar het juist echt pijn doet! Eén van de meest pijnlijke plekken voor een tattoo is absoluut de tepel. Hier komen veel zenuwuiteinden samen, waardoor de pijn moeilijk te verdragen is. De nek, onderrug, bovenste ribben en het hoofd staan ook hoog op het lijstje van onze professionele tatoeëerders. We hebben een pijntabel voor tattoos gemaakt waarop je kunt zien welke gebieden in onze ervaring het meest pijnlijk zijn

Leave a Reply

Your email address will not be published.