Wij kunnen je lastig helpen bij het kiezen van de juiste tattoo, maar kunnen je wel van tips voorzien die het laten zetten van je tatoeage vergemakkelijken zodat je dan én in de toekomst blij blijft.

Het is een goed idee om een ​​tattoo-artiest te vinden die gespecialiseerd is in de stijl van de tatoeage waarnaar je op zoek bent. Veel artiesten kunnen goed overweg met alle stijen, maar hun werk komt pas echt tot leven als ze tatoeëren waar ze van houden!

Haast jezelf nooit bij het kiezen van de juiste tattoo, je zult er tenslotte de rest van je leven mee rondlopen. Een idee dat je plotseling te binnen schiet als een ‘goed idee’ kan net zo makkelijk omslaan naar een minder goed idee. Neem daarom liever iets waar je al langer mee in je hoofd rondloopt.

Lees de online recensies en bezoek ze persoonlijk om de gezondheidsnormen, klanten en tattoo-artiesten te bekijken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jij je op jouw gemak voelt in de shop, dus neem de tijd om de juiste studio te zoeken.

De hoeveelheid pijn die je kunt hebben, hangt voor een deel af van je fysieke staat. Wees fit! Slaap goed, drink niet, voorkom een kater en heel belangrijk: eet met regelmaat. Dit verhoogt de bloedsuikers waardoor de kans op flauwheid kleiner wordt.

Je wilt een goede nachtrust en een gezonde maaltijd of twee krijgen voordat je gaat tatoeëren. Je tatoeage kan een paar uur duren, en het kan zijn tol eisen van je lichaam.

Wat betreft stencils is één ding ontzettend belangrijk: de spelling. Wanneer je iets in het Nederlands laat zetten, controleer het dan bij meerdere mensen. Wanneer het Engels of iets anders buitenlands betreft, check de spelling dan bij een native speaker. We hebben allemaal wel voorbeelden op internet gezien van domme spelfouten, laat jou dit daarom niet overkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.